Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 17 d’octubre del 2012

ACTIVITATS DE NOVEMBRE

5 de Novembre Xerrada a càrrec de l’Arcadi Oliveras sota el títol de “Crisi en un Món Globalitzat”, a les 20:30 h entrada lliure, al Centre Cultural.Organitza Ajuntament de Malgrat

8 de Novembre Taller de cuina sense pares, obert a joves a partir de 14 a 19 anys anys a les 18:00 h a l’escola Montserrat. Inscripcions obertes fins el 7 de novembre. A l’Àrea de Serveis Personals de les 9:00 h a les 20:00 h. Més informació al 937655680/134 Joventut. Organitza Ajuntament de Malgrat i l’àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

Espai estudi. Un espai per poder fer els deures i resoldre alguns dubtes, acompanyats per un dinamitzador, que en cap cas és un professor docent de cap matèria especifica, però si un referent i un suport de l'espai Horaris i lloc: Centre Cívic la Immaculada, dimarts dimecres dijous i divendres de les 17:30 h a les 19:00 h. Més informació bernadasan@ajmalgrat.cat.

10, 24 de novembre curs de gestió d'emocions curs adreçat a joves de secundària. Saber reconèixer el que et passa i el motiu de les pròpies emocions i sentiments, ajudar a viure d'una forma més positiva, podreu adquirir més habilitats socials i aprendre a resoldre els conflictes. Horaris i lloc: A l’escola d’adults, de l’Àrea de Serveis Personals, els dissabtes de les 10:00 h a les 13:00 h. Més informació bernadasan@ajmalgrat.cat.

Curs gratuït d'agents de Salut Juvenil (ASJ), adreçat als joves de 3rt i 4rt d'ESO principalment, però obert a qualsevol persona (entre els 14-20anys).El curs l'imparteix l'entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS), amb el suport de Diputació de Barcelona i consta de 14 hores (sessions de 2 hores) en 6 mòduls. L'horari s’adaptarà als interessos del grup, el lloc serà a l'aula polivalent de l’Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament ( C/ Ramon Turró 47, al costat de l'escola Mare de Deu de Montserrat). Inscripcions a l’Àrea Personal (1ªporta) per a realitzar la inscripció o bé que es personalitzin a la sessió del proper dia 23 d'octubre a les 17h (aula polivalent). Referent Kris Galán (Educador social)