Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 9 de març del 2012

Novetats MalgrART 2012










MalgrART, la iniciativa cultural que porta l'art al carrer coincidint amb Sant Jordi, arriba a la segona edició amb novetats. Entre elles, dues: una mostra fotogràfica que convida a expressar amb la càmera que és l'art a Malgrat i un concurs de curtmetratges gravats amb mòbil. El termini d'inscripcions per participar en les dues propostes ja és obert. MalgrART tindrà lloc del 21 al 23 d'abril i inclourà teatre, música, circ, pintura i dansa, entre altres.
La mostra fotogràfica porta per títol "Visions de MalgrART". La inscripció és gratuïta i el període per formalitzar-la restarà obert fins el 31 de març. La iniciativa insta a participar amb la pregunta "Què representa per a vosaltres l'art al carrer?" i les obres han de ser inèdites i amb tècnica lliure. Les fotografies participants en la mostra restaran exposades del 16 al 30 d'abril als diferents comerços i equipaments municipals del poble. Si cliqueu en els documents adjunts podreu consultar les bases de participació i també la fitxa d'inscripció.

Una altra de les novetats d'enguany és la convocatòria d'un concurs de curtmetratges gravats amb mòbil. La temàtica, el gènere i el tipus de muntatge són lliures i la durada de la gravació no pot superar els tres minuts i mig. El concurs presenta tres categories de participants: infantil d'11 a 14 anys, juvenil de 15 a 20 i adults a partir de 21. El termini per fer la inscripció restarà obert fins el 16 d'abril. En els documents adjunts, es pot consultar les bases del concurs i també el full d'inscripció.
 Podeu descarregar aquí les bases i Inscripcions