Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 23 de setembre del 2011

Malgrat al carrer per la Pau

http://www.facebook.com/profile.php?id=1266579106&ref=ts

El passat 21 de setembre, Música, dansa, cant, contes, xerrades, cinema i tallers, a diferents espais com el centre cultural i el casc antic de Malgrat, van ser els protagonistes de la celebració del dia Mundial per la Pau.
Al matí l'Arcadi Oliveras va oferir als alumnes de 4 ESO de Malgrat, una xerrada molt dinàmica i participativa per part dels alumnes, sobre Pau i desarmament. El debat va provocar comentaris i preguntes dels joves molt interessants i que en alguns moments van tenir un clímax, adient a l'edat dels alumnes.
que l'any vinent vulguin participa de diferents actes al carrer. Música, cant, tallers i jocs van dinamitzar la jornada.

El casc antic per la tarda va prendre el protagonisme a la diada, amb tallers contes musica i dansa. Un manifest del premi Nobel per la Pau del malai Lama, llegit per l'Assumpta Mercader va obrir les portes als actes a la Plaça de L'Església, en Kris Nichols va continuar amb el Cant dels Ocells, i a continuació dansa i contes Maies, amb l'Adriana Reyes van donar un bon ritme a l'espectacle.

Els tallers a les peixateries i contes de la Biblioteca, no van parar d'elaborar mòbils, mandales i altres, la Creu Roja va fer jugar als menuts a la Plaça de la Barretina, la coraleta del Contrapunt amb la cançó dels nens, amb una actuació fantàstica, per acabar dibuixos animats per la pau comentats per un responsable de la Fundació per la Pau, van concloure la jornada. Gràcies a tots els participants!