Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 10 d’agost de 2011

Iº Gimcana vespertina de la Festa Major de Sant Roc 2011

Diumenge dia 7 d'agost al vespre es va organitzar la primera gimcana vespertina. L'Agrupament Escoltes i Guies Sant Nicolau i la regidoria de Joventut van coorganitzar aquesta activitat inclosa en el programa de festa major.

Prop de 55 persones d'entre 8 a 45 anys es van aplegar a la plaça de l`Església de Malgrat de Mar, per participar d'aquesta gimcana semi nocturna. L'activitat es va cobrir amb 12 grups que fialment es van convertir amb 10 grups, el motiu era que per tal de poder realitzar les proves correctament, el màxim eren 10 grups. El mínim per formar grup era 4 persones i un màxim ilimitat.

L'activitat s'havia de desenvolupar en un temps de 2 hores realitzant totes les proves, i els tres primers grups que arribessin amb totes les proves acabades eren els guanyadors de la gimcama. Los cinco format per 5 persones d'entre 34 a 40 anys va ser el primer guanyador, els Xapateta format per 4  joves de 16 i 17 anys, va ser el segon guanyador, i en tercer lloc Kasal Rock fusionat amb els Cavaliers que feia un total de 7 participants d'entre 14 a 45 anys.

La gimcana va ser una digna prova esportiva i d'entreteniment amb un total de 12 km de recorregut. Tots els grups van participar amb entusiasme i dinamisme i amb ganes de realitzar totes les proves plantejades pels escoltes malgratencs. Des d'omplir una ampolla amb aigua de mar sense utilitzar les mans, untarse la panxa amb melmelada o xocolata,  apagar una espelma amb un tap lligat a la cintura i amb un porro bebent i cantant passant per cercar una llesca de pa amb tomaquet  i una truita, i d'altres reptes eran les proves que havien de realitzar els inscrits que van divertir-se d'allò més bé.

Per la propera edició s'espera millorar encara més i s'espera la mateixa afluència de públic participant i espectadors. L'organització ha prés nota d'aspectes a millorar de la prova que tot i ser el primer any ha estat tot un èxit.