Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 24 de setembre del 2010

La recomanació de la setmana!

Aquest divendres us volem presentar les següents propostes per tal de poder començar el primer cap de setmana de tardor de la millor manera possible!

La pel·lícula: Menja, resa, estima!

Liz Gilbert (Julia Roberts) tenia tot el que una dona actual pot somiar, un marit, una casa, una carrera exitosa, però com a moltes altres persones, es trobava perduda, confusa i buscant el que realment desitjava per a la seva vida. Recentment divorciada i davant la confusió de quin camí agafar, Gilbert surt de la seva vida acomodada i ho arrisca tot, embarcant-se en un viatge al voltant del món que es converteix en una recerca per trobar-se a sí mateixa. Durant els seus viatges, descobreix el veritable plaer del menjar a Itàlia, el poder de l'oració a l'Índia i per últim i de forma inesperada, la pau interior i l'equilibri del veritable amor a Bali.

Us presentem a continuació el tràiler de la pel·lícula per a que us en feu una idea!




Fitxa tècnica:

Durada: 133 minuts.
Gènere: Drama i romàntica.
Director: Ryan Murphy.
Actors i actrius: Julia Roberts (Elizabeth), James Franco (David), Richard Jenkins (Richard), Viola Davis (Delia), Billy Crudup (Steven), Javier Bardem (Felipe).

Cal destacar que s'estrena avui,
divendres 24 de setembre, als cinemes!


El llibre: Menjar-se el món! Quinze joves catalans d'avui.

“Aquest llibre és la prova de que la imatge de la joventut en clau positiva és possible.” Eugeni Villalbí Godes, Secretari de Joventut, Generalitat de Catalunya.

Sembla que els èxits derivats de l’esforç i el treball es reservin per a la maduresa i esdevinguin un terreny vetat a la població jove, però els estereotips estan fets per trencar-los i una prova és que a Catalunya el talent explota ben aviat. Empresaris, escriptors, actors, esportistes, cuiners, científics, periodistes


Vador Lladó dóna veu a quinze d’aquests joves que marquen tendència, perquè parlin d’ells, del país, del que és i el que vindrà. A mig camí entre l’entrevista i la confessió, Vador Lladó aconsegueix un document fresc i divertit d’alguns dels joves plens de futur però, ja avui, amb més present del nostre país.

Els 15 joves són:

Bojan Krkic, Joan Enric Barceló, Bibiana Ballbè, Kilian Jornet, Najat El Hachmi, Elena Crespi, Jordi Vilà, Tatiana Sisquella, Pau Garcia-Milà, Montserrat Domínguez, Pol Antràs, Pau Roca, Ricky Rubio, Nausicaa Bonnín, Txell Miras.

La imatge: Fotografia enviada per Eire Montes, jove malgratenca aficionada a la fotografia!



Si ens voleu fer arribar la vostra recomanació de la setmana i compartir-la amb els/les joves de Malgrat, ens ho podeu enviar a la secció: Digues la teva!. També podeu expressar les vostres opinions de les recomanacions que us anem proposant setmana rere setmana!