Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 27 de gener del 2011

XIIIè Certàmen literari "Nosaltres les dones"

L'Associació de Dones de Malgrat, un any més, organitza el Certàmen literari "Nosaltres les dones" amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i l'Institut Català de les Dones.

A continuació, us adjuntem les bases del certàmen:

1. Les participants seran dones a partir de 16 anys d’edat.

2. El tema serà lliure.

3. Es pot participar en la modalitat de narrativa, poesia i premi local.

4. Els treballs seran inèdits i escrits en català o castellà.

5. Es lliuraran TRES còpies a doble espai i per una sola cara en paper DIN A-4. L’extensió dels treballs serà de 3 a 30 folis per a les diferents modalitats.

6. Amb cada treball s’acompanyarà una plica que contindrà: el títol del treball, la modalitat i el pseudònim. Dins del sobre, hi heu d’indicar, a més, el nom i cognoms, adreça i telèfon.

7. Cada participant pot escriure només en una d’aquestes dues modalitats: narrativa o poesia.

8. Podeu enviar el treball per correu a l’associació de Dones de Malgrat: Apartat de Correus, 137 o al nostre local: Carrer Sant Pere, 19 C, Malgrat de Mar 08380; o bé, lliurar-lo personalment al local.

9. El termini per presentar els treballs és el divendres 22 d’abril.

10. L’entitat convocadora es reserva el dret de la seva difusió oral i escrita i sense afany de lucre. No obstant això, en cas de publicació que produís beneficis econòmics serien respectats els corresponents drets d’autor. Els treballs presentats no es retornaran. Els guanyadors hauran de fer arribar a l’Associació els seus treballs en format CD.

11. La participació en el concurs comporta l’acceptació íntegra de les bases que el regeixen.

El diumenge, 29 de maig de 2011, s'atorgaran els següents premis:
- Premi Narrativa 200 €
- Premi Poesia: 200 €
- Premi Local: 200 €

Per a més informació, podeu dirigir-vos al local de l'Associació de Dones de Malgrat (C/ Sant Pere, 19 C), trucar al telèfon: 93 765 38 10 (dimarts i divendres de 18h a 20h), enviar un mail a: assdones@yahoo.es o visitar la seva pàgina web: www.associaciodones.org

Des de la Regidoria de Joventut animem a totes les joves de Malgrat a participar en el certàmen, encara teniu molt de temps per a preparar el vostre treball! PARTICIPA-HI!