Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 13 de juny del 2012

Concert de Cercavins i Pepet i Marieta per a aquest Sant Joan 2012



La festa de Sant Joan i la Flama del Canigó d'enguany tindran com a protagonistes els grups Cercavins i Pepet i Marieta. Prèviament al concert, hi haurà sopar popular a la plaça de Xesco Boix.

La revetlla, organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc i l'Ajuntament, ja té el programa a punt:

-19:30 h

Arribada de la Flama del Canigó a la rotonda del monument a la Sardana

-20:30 h

Cercavila en bicicleta amb la Flama del Canigó des de l'avinguda dels Països Catalans fins a la plaça de l'Església (recorregut: passeig marítim, plaça de l'Àncorca, avinguda del Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, avinguda Mediterrània, Camí del Pla, Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, Escoles, Fonlladosa, Carme i plaça de l'Església)

-21 h

Cercavila a peu amb la Flama fins a la plaça de Xesco Boix (recorregut: carrer de Mar, Sant Elm, Llibertat, Abat Oliva i Camí de la Pomereda)

-21:45 h

Lectura del manifest d'Òmnium Cultural a la plaça de Xesco Boix a càrrec de mossèn Salvador Gras. Espectacle pirotècnic i encesade la foguera de Sant Joan

-22 h

Sopar popular amb música ambient a la plaça de Xesco Boix

-24 h

Inici del concert de Cercavins i Pepet i Marieta 

La celebració de Sant Joan compta també amb la col·laboració d'Esport Ciclista Malgrat, Colla de Geganters de Malgrat, Colla de Diables de Malgrat, Agrupament Escolta i Guia de Sant Nicolau, Estudi Robopep, Xarcuteria-carnisseria Alfonso, Impremta Grafipons i Aula de Música Contrapunt.



Més informació:  GEM