Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 3 de juny del 2011

La 10a Festa de l'Esport a Malgrat de Mar!

La Regidoria d'Esports  informa que Malgrat acollirà aquest cap de setmana, 4 i 5 de juny, la 10a Festa de l'Esport, organitzada per la Diputació de Barcelona en cooperació amb l'Agrupació Territorial dels Consells Esportius i la col·laboració d'ajuntaments i les seves entitats esportives i centres d'ensenyament. Es disputaran competicions de futbol, atletisme, hoquei patins, petanca i futbol sala.


La Festa de l'Esport és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, engegada ara fa deu anys. És una festa esportiva de caire recreatiu i popular oberta a la participació de tothom, i que adapta les activitats al nivell físic dels participants.


Les activitats que es duran a terme aquest cap de setmana són les següents:

Dissabte, 4 de juny:

10-12h: Torneig futbol Prebenjamins i Benjamins al Camp Municipal d'Esports. Organitzat per l'Escola de Futbol Municipal (Club Esportiu Olímpic).

10-14h i de 16-20h: Triangular de futbol sala categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví al Pavelló Germans Margall. Organitzat per Interesportiu Malgrat Futbol Sala.

11-13h: Diverses proves d'atlestime portes obertes a les Pistes Municipals d'Atletisme. Organitzat pel Club Atletisme Malgrat.


16-19h: Triangular d'hoquei patins Escola i Base al Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitzat pel Club Patí Malgrat.

16-20h: Torneig futbol categories Infantils al Camp Municipal d'Esports. Organitzat per l'Escola de Futbol Municipal (Club Esportiu Olímpic).


Diumenge, 5 de juny:

10-15h: Torneig futbol categories Benjamins al Camp Municipal d'Esports. Organitzat per l'Escola de Futbol Municipal (Club Esportiu Olímpic).


10-13h: Petanca a la Plaça de la Figuera. Organitzat pel Club Petanca Malgrat Sud.

Font: www.ajmalgrat.cat