Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 28 de juny del 2011

1º GIMCANA VESPERTINA. FESTA MAJOR SANT ROC 2011

La Regidoria de Joventut i amb la col.laboració de l'Agrupació d'Escoltes i Guies Sant Nicolau de Malgrat de Mar, organitzen conjuntament la primera gimcana vespertina. Aquesta serà una activitat inclosa en el programa d'actes de la propera Festa Major de Sant Roc 2011. La gimcana es realitzarà el proper diumenge 7 d'agost a les 20h des de la Plaça de l'Església de Malgrat de Mar.
L'activitat és una invitació a tothom major de 14 anys, per fer una descoberta del poble de Malgrat de Mar de forma divertida i de forma grupal. 
Les inscripcions s'obriràn el proper dia 4 de juliol fins 1 d'agost de 10h a 13h i de 16h a les 20h a l'Àrea de Serveis Personals (c/ Ramon Turró, 47). L'últim dia (1 d'agost) només es feràn inscripcions pel matí. El dissabte 30 de juliol també es podràn realitzar les inscripcions al local de l'Agrupació Escoltes i Guies de Sant Nicolau (Plça. Pau Casals s/n) de 10h a 13h i de 18h a 20h. El mateix dia de la gimcana es podràn fer inscripcions abans de la sortida. Els menors hauràn de portar autorització dels pares o tutors signada.
Els tres primers grups tindràn premi i us recomanem que porteu banyador, roba esportiva un lot i moltes ganes de passar-s'ho bé.
Bases penjades a la WEB municipal a l'apartat de notícies (properament) també les podreu trobar a l'Àrea de Serveis Personals (c/ Ramon Turró, 47) o bé en el local de l'Agrupació d'Escoltes i Guies de Sant Nicolau.