Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 24 de març del 2011

Cineclub Garbí projecta Pa Negre aquest divendres i dissabte!

Aquest divendres 25 de març a les 22:30h i el dissabte 26 de març a les 22h al Centre Cultural, el Cineclub Garbí projecta la pel·lícula PA NEGRE d'Agustí Villaronga, galardonada com a millor pel·lícula del 2010 tant pels premis Gaudí (amb 13 galardons) com pels premis Goya (amb 9 galardons).

Sinopsi: En els anys durs de la postguerra rural a Catalunya, l'Andreu, un nen que pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadàvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen carregar-li les morts al seu pare, però ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. En aquest recorregut, es produeix en l'Andreu el despertar d'una consciència moral davant un món d'adults alimentat per les mentides. Per sobreviure, traeix les seves pròpies arrels i acaba descobrint el monstre que habita en ell.

Amb Pa negre, Agustí Villaronga torna a demostrar el seu mestratge com ja ho va fer amb cintes com El mar o Aro Tolbukhin. Recolzat per una àmplia producció al darrere i partint de l'univers literari d'Emili Teixidor, el director mallorquí narra una història fascinant on la misèria material, però sobretot moral, és l'única herència que sobreviu a una guerra bruta. Sense maniqueismes, la cinta se centra en les interioritats fosques dels personatges, però amb aquella fascinació pel mal que sempre està present en la mirada de Villaronga. L'ambientació i el treball interpretatiu són d'una qualitat extraordinària, molt per damunt de la mitjana que impera al cine espanyol.

A continuació, us oferim el tràiler oficial de la pel·lícula:

 

Per a més informació: http://www.cineclubgarbi.org/