Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 3 de setembre del 2010

La recomanació de la setmana!

Una altra setmana està a punt d'acabar, i això significa que arriba la recomanació de la setmana!

Aquesta setmana volem destacar el següent:

La notícia: DACLUB FINALISTA DE PURO CUATRO!

Doncs sí, gràcies a les votacions realitzades per internet, el grup malgratenc: Daclub! s'ha situat entre els 10 finalistes (s'havien presentat aproximadament 1.500 grups) de la categoria urban del II Concurs de talents Puro Cuatro!

Però la feina encara no ha acabat, fins al 21 de setembre, teniu la opció de seguir votant, posar nota i comentar el que us sembla la seva cançó: Habladurías, per tal de que al jurat tingui en compte els vots aconseguits, nota i comentaris que poseu. Finalment, el 21 de setembre, el jurat escollirà el guanyador del concurs!


Per tant, us animem a que seguiu donant suport a Daclub per ajudar-los al màxim possible!


La web: A INTERNET POSA-HI SENY!

És una pàgina web creada pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) on us explica de forma interactiva i amena consells, trucs i us proporciona informació per a navegar de forma segura per a Internet.



La imatge ens l'ha fet arribar Eire Montes, jove malgratenca aficionada a la fotografia.


Esperem que us agradin les recomanacions d'aquesta setmana! Si us crida l'atenció alguna imatge, web, pel·lícula, llibre, etc. i ho voleu compartir amb els/les joves de Malgrat, no dubtis a fer-ho arribar a l'apartat Digues la teva!

BON CAP DE SETMANA!