Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 28 d’octubre del 2015

ARRELS D'ART



La Regidoria de Cultura engega aquest mes de novembre "Arrels d’Art", una programació estable adreçada a la mainada amb la voluntat d’apropar-la al món de les arts

Continuant amb la filosofia de MalgrART -que des del 2011 cerca apropar la ciutadania a les arts- es posa en marxa aquesta iniciativa que vol garantir l’accés de la mainada a la cultura. Amb les accions d’Arrels d’art es posen a l’abast de nens i nenes recursos que a través de diverses tècniques els desperten l’interès i la curiositat envers l’art i la cultura. Alhora també es pretén que els més petits es familiaritzin amb els diferents llenguatges artístics.
El regidor de Cultura, Albert Cuní (PSC), ha explicat que a través d’una programació cultural infantil acurada i estable “aproparem els infants al món de les arts”. “Es promouran experiències significatives, amb actuacions que permetin un accés a les arts tan ampli com sigui possible i en igualtat de condicions, parant atenció a la mainada amb necessitats especials”, ha apuntat el regidor.
La primera acció, programada per al proper 14 de novembre,  serà Històries de Tumbuktú, un espectacle adreçat a nens de 3 a 6 anys que combina imaginació i valors del món dels contes amb la sensibilitat i proximitat de la música de Vivaldi. També s'ha organitzat per al 21 de novembre el taller creatiu The Beatles, adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys per donar recursos musicals i oferir-los informació davant de tota peça musical cantada, així com participar activament. 

http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/cultura-posa-en-marxa-201carrels-d2019art201d-una-programacio-estable-per-a-public-infantil