Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 21 de juliol del 2015

Irina Carnicero i Quim Santarén, pubilla i hereu de Malgrat 2015



Els joves Irina Carnicero i Quim Satarén seran la pubilla i l'hereu de Malgrat de Mar 2015. Seran proclamats el 14 d'agost en un acte de la Festa Major de Sant Roc a la plaça de Josep Anselm Clavé. D'aquesta manera, Malgrat recupera una tradició que va deixar de celebrar l'any 1978.

Flora Velasco, ara veïna de Tordera, va ser la darrera malgratenca que va portar la banda de pubilla de Malgrat l'any 1978. Irina Carnicero Moreno de 19 anys serà qui agafi el relleu 37 anys després. Malgrat tornarà a tenir pubilla aquesta festa major de Sant Roc, i a més, també incorporarà la figura de l’hereu. Irina Carnicero estudia Grau en Periodisme amb itinerari de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Forma part l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau i li agrada la música, llegir i anar a córrer.

Quim Santarén Horta té 18 anys i estudia segon de Batxillerat Científic a l'Institut Ramon Turró i Darder. Li agrada la natura, l'esport -practica l'escala i les curses de muntanya- i la cultura. És soci del Grup Excursionista Malgratenc (GEM) i també ha participat en alguna representació d'Els Pastorets amb el Grup Germanor. 

Més informació:

http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/irina-carnicero-i-quim-santaren-pubilla-i-hereu-de-malgrat-2015