Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dissabte, 15 de febrer del 2014

MALGRAT ESTRENA NOU CARNAVAL

La Regidoria de Cultura aposta per un Carnaval renovat, amb més activitats participatives, populars i tradicionals. A partir de dilluns vinent s'habilitarà un punt d'informació del Carnaval a la plaça de l'Església, que promourà la participació de la ciutadania en aquesta festa, regalant uns kits amb objectes per disfressar-se durant la setmana del 24 de febrer, segons els manaments del Rei Carnestoltes. El nou Carnaval de Malgrat inclourà la celebració d'actes tradicionals com el Dijous Gras i l'enterrament de la sardina el Dimecres de Cendra, a més, del ball de Carvanal del pavelló Germans Margall de divendres 28 de febrer a la nit i l'espectacle infantil, de l'endemà dissabte.

El Carnaval d'enguany comença a escalfar motors aquest proper dilluns. La Regidoria de Cultura ha programat amb el Centre Lúdic Tastaolletes un seguit d'activitats per fer una Carnaval més popular i participatiu. El proper dilluns 17 de febrer, s'obre l'anomenat Punt d'Informació de Carnaval a la plaça de l'Església, que es tancarà el divendres 21 de febrer. Des de les 9 h i fins les 12 h, els malgratencs i malgratenques que vulguin participar de la gresca rebran un lot d'objectes per disfressar-se durant la setmana de Carnaval, segons els manaments del Rei Carnestoltes.

Els manaments del Rei Carnestoltes Les indicacions passen perquè el dilluns 24 de febrer els malgratencs portin una corbata, el dimarts un barret, el dimecres un mitjó i el dijous una flor. Els centre educatius de Malgrat participaran d'aquesta festa, així com una 50 de comerços. Aquests establiments, que lluiran un distintiu als seus aparadors, faran descomptes o regals als seus clients que vagin disfressats tal i com diu el Rei Carnestoltes.

El Dijous Gras, el 27 de febrer, arribarà el Rei Carnestoltes a Malgrat i oferirà una degustació de botifarra d'ou. Aquesta celebració començarà a les 17 h pels carrers i les places de Germana Campos, Església, avinguda Mediterrània i Can Campassol. L'endemà divendres, el Rei Carnestoltes farà el seu parlament a la plaça de l'Església a partir de les 21.30 h, que donarà pas a una rua, formada pels assistents, cap al pavelló Germans Margall on es farà el ball a càrrec de Club 70 Ràdio, que inclourà una vídeo festa. L'endemà dissabte, la mainada serà la protagonista. Hi haurà el parlament del Rei Carnestoltes i rua infantil cap al pavelló Germans Margall, on hi haurà espectacle infantil a càrrec de la companyia Encara farem salat, dins la programació de La Xarxa.Font i més informació