Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 23 de maig del 2012

Pantalla Global, exposició interactiva

 Autor:Glenn Brown
T’agradaria ser part activa de les exposicions en comptes d’un simple espectador? Aquest projecte ens ho posa fàcil perquè ens convida a participar i aportar la nostra visió sobre un tema de plena actualitat: La influència de les pantalles a les nostres vides. O... potser és la vida real una gran pantalla?

Què és
Pantalla Global és una exposició oberta i evolutiva on, a banda de les imatges creades pels especialistes, tu pots aportar la teva pròpia visió o contraexposició sobre els 7 temes proposats: la història, la política, l’esport, la publicitat, l’excés, el joc i la vigilància. Per suposat, la teva proposta no té per què coincidir amb la visió dels especialistes.
El projecte proposa aprofundir sobre la influència que té a les nostres vides el fet de viure rodejats de pantalles: cinema, televisió, ordinadors, telèfons intel·ligents, tablets, càmeres de vigilància,... fins a quin punt ens dominen? Fins a quin punt el seu poder afecta la vida privada, social, cultural, política, etc?

Una exposició, dos espais: el presencial i el virtual
L’espai presencial de l’exposició es troba ubicat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i es pot visitar del 24 de gener al 27 de maig de 2012.
A més a més, totes aquelles persones que no viuen a Barcelona o no poden assistir-hi presencialment, tenen l’oportunitat de visitar l’espai virtual actiu abans, durant i després de l’exposició presencial.

Actua i participa
Sense la teva participació aquest projecte no tindria sentit, estaria coix. Per participar-hi has de crear un vídeo (amb qualsevol dispositiu electrònic que disposi d’aquesta opció) sobre un dels 7 temes proposats i enviar-lo mitjançant el formulari disponible al web oficial del projecte. Aquests vídeos es podran veure tant a l’exposició virtual com a la presencial.

No sempre podràs ser part activa d’una exposició, aprofita aquesta oportunitat. Tens temps fins el 27 de maig de 2012.

més inf.
web oficial pantalla global
formulari de participació
Font: www.gencat.cat