Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 18 d’abril del 2012

MalgrART obre la segona edició amb la participació de més entitats i escoles artístiques del poble

MalgrART, la mostra d'art que promou la cultura al carrer com a nou espai de gestió cultural i participació activa de la ciutadania, arriba a la seva segona edició aquest cap de setmana, aprofitant la diada cultural de Sant Jordi. Entre les novetats, una major participació d'entitats i escoles artístiques del poble i ampliació del ventall d'activitats.


Amb la voluntat de consolidar-se, MalgrART es reformula amb la idea de créixer, però mantenint la seva essència: les arts i la seva posada en escena al carrer. En una acció conjunta entre les regidories de Cultura i Joventut, enguany s'ha creat un ampli ventall d'activitats culturals al carrer amb la idea de captar nous públics i promoure la cultura al carrer, alhora donar suport a les entitats que es dediquen a les arts. 
El programa de MalgrART inclou també les activitats del proper dilluns, diada de Sant Jordi, que enguany presenta novetats com l'elaboració del Llibre Gegant i la lectura de poemes. A més, Ona Malgrat emetrà en directe des de la plaça de l'Església, on es concentraran un cop més parades de llibres i roses.
Entre les activitats programades hi ha una mostra fotogràfica sobre "Visions de Malgrat" en la qual hi participen 7 persones. En total s'han presentat 19 fotografies, que restaran exposades fins el 30 d'abril a diferents establiments i equipaments del poble: Estanc de la placeta, Ferreteria Malgrat, Ferreteria Castellà, Finques Quim, Francesc Cano, Llibreria Montalt, Bar Bohemi, Ajuntament de Malgrat, Biblioteca La Cooperativa, Centre Cultural i Àrea de Serveis Personals. Pel que fa al concurs de curtmetratges gravats amb telèfon mòbil, s'han presentat 8 treballs.
D'aquesta manera, el programa d'aquest 2012 inclou tallers de Sant Jordi, contes, teatre, música, fotografia, circ, pintura, curtmetratges i dansa, entre altres.