Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 20 d’octubre del 2011

CONCURS DE MICRORELATS AL FACEBOOK


 420 caràcters per unes relacions en igualtat

Organitza: Genrealitat de Catalunya. Institut Català de les Dones i Abacus Cooperativa.

El concurs és una iniciativa de sensibilització de l'Institut Català de les Dones amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Escriu al facebook de l'ICD un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. El termini de presentació dels microrelats finalitza l’11 de novembre i els premis són xecs regals bescanviables a l’Abacus.

L’Institut Català de les Dones, en col·laboració amb la cooperativa Abacus, ha organitzat la primera edició del concurs de microrelats al Facebook “420 caràcters per unes relacions en igualtat”. L’objectiu és superar els estereotips vinculats amb les relacions de poder entre sexes i mostrar nous models de relació entre dones i homes. Es tracta d’una actuació de prevenció i sensibilització contra la violència masclista en motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

  • Poden participar les persones majors de 14 anys que tinguin un compte personal de Facebook. 
  • Cada participant només podrà presentar un relat. 
  • El jurat dels premis valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del missatge. S’atorgaran tres xecs regals bescanviables per productes de l’Abacus: el primer premi tindrà un valor de 150 euros; el segon, de 100 euros; i el tercer, de 50 euros
  • Les persones interessades tenen com a data límit l’11 de novembre.

Més informació: BASES