Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 16 de setembre del 2011

Actes oberts a tothom en motiu del dia mundial per la "PAU"


El proper 21 de setembre, es realitzaran diverses activitats com tallers, contes per la pau, retalls de dansa, narració de contes maies, projecció de dibuixos animats per la pau, conferencies adreçades a les escoles, exposicions al carrer, jocs d’arreu del món, manifestos per la pau i d’altres activitats.

Els actes estan pensats per realitzar-los al carrer, alguns d'ell de manera simultània i d’altres al Centre Cultural, per tal que totes les persones puguin tenir l'oportunitat d’anar allà on més els hi agradi o bé fer el recorregut de tot el circuit. Els actes s’iniciaran a partir de les 17:00h i com a màxim s’estendran fins a les 21:00 h.

El centre neuràlgic serà les peixateries velles, on es podrà trobar informació dels actes, i tots els tallers i manualitats. Seguidament la plaça de l’església, la plaça Anselm Clavé i el Centre Cultural, seran els altres escenaris. Podríem dir a vista d’ocell que es dibuixarà un “triangle per la pau”, a Malgrat.
Per aquestes activitats hi ha la participació d’entitats com Fundació per la Pau, Justícia i Pau, Creu Roja l’Alt Maresme, l’escola dansa mar, l’aula de musica Contrapunt, la Biblioteca Municipal La Cooperativa, Assumpta Mercader i d’altres col·laboradors.

En cas de pluja es mantindran tant sols els actes que es realitzaran al Centre Cultural.


Us convidem a tots a participar-hi, més detall, programes a part

Organitza Ajuntament de Malgrat de Mar