Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 23 d’agost del 2011

SANT ROC 2011

“Êxit total” de participació en un cap de setmana intens llarg i divertit a la Festa Major de Sant Roc.  Actes de nova creació on la imaginació, la creativitat i la diversió han estat els protagonistes.

El concurs de pregó de Festa Major donava el tret de sortida d'una Festa Major amb aires nous, Eduard Giménez va ser el guanyador del concurs, i responsable de fer els honors.

La cursa del miner de ferro, prop 300 valents i valentes han participat en la que ha estat, sens dubte, una de les novetats estrella de la Festa Major d’enguany. La Gimcana Vespertina amb un total de 12 grups unes 55 persones, amb una energia desbordant, van gaudir dels 12 km i de les proves que l’agrupament escolta havia preparat.. L’exposició dels carretons, on tots els 13 carretons van passar la ITV, per la baixada del dia 16 d’agost. L’aire que es respirava a la plaça Anselm Clavé era d’una expectació intensa.

La I Baixada de Carretons 13 han estat els carretons de construcció pròpia, que han participat. Molts més, però, han estat els curiosos que s’han apropat fins a l’Avinguda de Joaquima de Vedruna per gaudir de la bona estona que els han fet passar els equips que s’han atrevit a llançar-se carrer avall. La proposta s’ha convertit en tot un espectacle carregat d’originalitat, d’atreviment i de diversió.

La tirada de Síndries una proposta que ja es feia anys enrere al nostre poble i que ara s’ha volgut recuperar. Prop 150 persones s’han llançat a l’aigua per intentar arreplegar una de les 30 síndries, autòctones del pla de grau que els socorristes de PROACTIVA, l’empresa que realitza el servei de vigilància i salvament a les platges, ha deixat caure a l’aigua.

La tabalada i el correfoc prop de 140 diables han participat enguany amb el tradicional correfoc, i centenars de seguidors, han pogut veure un espectacle ancestral en el que la màgia de la pólvora desvetlla sensacions inimaginables.

El cinema al Parc del castell en una nit espectacular, va aplegar a la primera sessió infantil unes 700 persones amb la projecció d’Alícia en el país de les meravelles de Tim Burton, i a la sessió juvenil amb la projecció de Xarxa Social de David Fincher prop de 300 persones.

Les consolidades Barraques prop de 2500 persones han pogut gaudir de 10 hores de concert a les pistes d’atletisme, i han pogut degustar les delícies de les vuit entitats que han participat enguany.

Volem agrair l’esforç de tots/es i sobre tot a les entitats que han col•laborat. I a tots els malgratencs i malgratenques que han volgut ser protagonistes de la Festa Major del nostre poble.

Visca la Festa Major i Visca Malgrat!!