Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 6 d’abril del 2011

VII Jurat Carnet Jove de Sitges 2011!



El Carnet Jove obre el termini per formar part del VII Jurat Carnet Jove de Sitges 2011. Si sou cinèfils, teniu temps fins el 14 de juliol per presentar la vostra candidatura.


Ja s’ha obert el període de presentació de candidatures per ser un dels cinc joves escollits que integraran el VII Jurat Carnet Jove de Sitges 2011. Les persones escollides tindran el privilegi de formar part d’un dels festivals més prestigiosos de cinema i el més destacat del món en el gènere fantàstic, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.


Com a membres d’aquest jurat atorgaran dos premis: el Premi Jurat CJ a la Millor Pel·lícula de la Secció Oficial i el Premi Jurat CJ a la Millor Pel·lícula de la secció Midnight X-Treme (amb les pel·lícules independents i més adreçades al públic juvenil).

Per presentar-s’hi cal ser titular del CJ, tenir entre 18 i 30 anys i demostrar aptitud, capacitat i inquietud pel món del cinema i les arts escèniques. S’escolliran a les persones segons el seu currículum i una crítica cinematogràfica que els aspirants hauran de lliurar.