Notícies destacades

Total de visites:

diumenge, 5 de desembre del 2010

En plena Festa Major de Sant Nicolau!

Després dels dos trepidants i igualats torneigs esportius celebrats el divendres i el dissabte, a continuació us informarem de com es van desenvolupar i quins van ser els guanyadors de cada categoria!:

II TORNEIG 3x3 DE BÀSQUET celebrat el DIVENDRES 3 DE DESEMBRE A LA PLAÇA MOGUER:

Torneig que es va realitzar des de les 18h fins a les 23h, on van participar aproximadament 40 joves de Malgrat, Blanes i Pineda!

Categoria 12-16 anys:

Lligueta entre tots els quips on els partits duraven 10 minuts.

Després de la lligueta, es van disputar les semifinals entre el 1r i el 4t classificat de la lligueta:

C-Team - Femení AECAM: 31-16.

i entre el 2n i 3r classificat: G.R. Fitipaldi - Trident: 22-12.

I finalment, es va jugar el partit pel 3r i 4t lloc: Femení AECAM - Trident: 16-24.

I la FINAL: C- Team - R.G. Fitipaldi: 19-21.

Partits molt renyits on el R.G. FITIPALDI va ser el CAMPIÓ de la CATEGORIA 12-16 ANYS ( Ferran G., Eduard G., i Marc R.), el segon classificat va ser el C-TEAM ( Marc A., Marc P., i Sergi) i el tercer classficiat els TRIDENT (Aleix T., Agustí C. i Iker).

Categoria + de 16 anys:

Es va realitzar una lligueta entre tots els equips on cada partit durava 10 minuts, els que guanyaven més partits de la lligueta serien els guanyadors del torneig a la categoria + de 16 anys.

Els tercers classificats van ser els BENITO CAMELAS (composat pels malgratencs: Ángel L., Javi S. i Carlos M.), els segons classficats: MACCABI DE LEVANTAR (integrat pels blanencs: Germán B., Albert J., Antonio A., i Xavi R.), i els CAMPIONS de la CATEGORIA + de 16 ANYS: ELS GELATS! (composat pels joves blanencs: Vicenç M., Nil L., Arnau P.), els quals van guanyar tots els partits de la lligueta.

Alguns dels participants de la Categoria + de 18 anys

Des de la Regidoria, volem dónar les gràcies a tots/es els participants i col·laboradors de l'AECAM, que van participar al torneig, ja que sense la seva participació, aquesta activitat no seria possible!

III TORNEIG 3x3 FUTBOL SALA realitzat el DISSABTE, 4 DE DESEMBRE al Parc Francesc Macià:

El torneig es va dividir en 3 categories: 12-14 anys, 15-17 anys i + de 18 anys, on van participar un total de 80 joves aproximadament on van participar joves de diverses localitats!

Categoria de 12- 14 anys:

Aquesta categoria es va decidir durant el matí del dissabte, on els equips van quedar classificats després de jugar entre ells de la següent manera:

1r classificat: LA ROJA (Salva J, Kevin F, Raul A, Cristian H. i Adrián S.).
2n classificat: JUNIORS (Joan M., Joaquin H., Albert A., Carlos R. i Aitor P.).
3r classificat: LOS AFRICANOS (Tamba C., Otman K., Bilal M. i Mohamed M.).

Categoria de 15-17 anys:

Lligueta que es va realitzar entre els equips en el qual el resultat de la lliga va decidir la posició dels equips en els enfrontaments posteriors a semifinals i final, on va sorgir el resultat de la final entre:

GANGSTA - KILLERS: 11-4.

El CAMPIÓ DE LA CATEGORIA 15-17 ANYS van ser els GANGSTA (Àlex M, Marc G, Cristian M, Dauda S., Adri S.). El segon classificat van ser els KILLERS (Carlos G., Iván C., Victor P., Carlos F. i Sung) i el tercer classificat els RIFIS 99 (Moad M., Mustafa M. i Mohamed R.).

Categoria + de 18 anys:

En aquesta categoria es va dur a terme una lligueta entre tots els equips participants i després es va realitzar les semifinals i la final!

SEMFINALS: GÜIZAS - LOS VANIDOSOS: 7-6 // PILOTA AL PAL! - KEKO JONES: 6-4.

FINAL: GÜIZAS - PILOTA AL PAL!: 9-7.

Van ser partits molt igualats amb constants alternatives en el marcador, on els partits es van decidir en els últims minuts!

Per tant, el torneig va acabar amb la CATEGORIA + de 18 ANYS com a equip CAMPIÓ: GÜIZAS (Xavier S., Ismael M., Alex A. i Carles G.), segon classificat: PILOTA AL PAL! (Jordi B., Luca L., Jordi M. i Javi M.) i el tercer classificat: LOS VANIDOSOS (Marc V., Àlex P., Àlex J., Carlos P. i Sergio A.)

Campions Categoria + de 18 anys: GÜIZAS

Per acabar, a continuació us presentem els guanyadors dels trofeus individuals de tot el torneig:

Millor jugador: Toni Cáceres (KEKO JONES!) de la Categoria + de 18 anys.

Màxim golejador: Jordi Martín (PILOTA AL PAL!) de la Categoria + de 18 anys, amb 24 gols!.

Millor porter: Sung (KILLERS) de la Categoria 15-17 anys!

Volem destacar i dónar les gràcies des de la Regidoria de Joventut a tots els equips participants en el III TORNEIG 3x3 DE FUTBOL SALA que va durar des de les 10h del matí a les 19h de la tarda i a l'Interesportiu Malgrat F.S. per la conjunta organització i el personal que va aportar al torneig que va fer possible la realització d'aquest!

I AVUI MÉS, TABALADA, CORREFOC amb els Diables Ratpenatsinfernals i CONCERT JOVE amb els Jumpink Rabbits, la Bundu Band i Miquel del Roig!

ESTEM EN PLENA FESTA MAJOR I TOCA DISFRUTAR-HO!